
Macaron-leivokset
Herkut
Macaron-leivokset, eli macarons, ovat jokaisen herkkusuun gluteenittomia suosikkeja. Kokeile reseptiä!

Tee näin:
Arvioi resepti
Vinkki
Näistä macaron-leivoksista saat suklaisen version kun jätät taikinasta pois karamellivärin ja korvaat sen 2 teelusikallisella kaakaojauhetta, ja täytteessä korvaat vadelmahillon 2 teelusikallisella kaakaojauhetta ja 2 teelusikallisella pikakahvijauhetta.
Ainekset
25 palaa
Kakut
Tomusokeri | 4 dl |
---|---|
Mantelijauhoja | 125 g |
(1,25 dl) kananmunan valkuaiset | 3- 4 |
Sokeria | ½ dl |
Tippaa punaista elintarvikevärejä | 2 |
Täyte
100 g | |
Tomusokeria | 1½ dl |
Vaniljasokeria | 1 tl |
Kananmunan keltuainen | 1 |
Vadelmahilloa | 2 rkl |
Muutama tippa punaista elintarvikevärejä |
Kommentit