Jogurtit

Jogurtti maistuu koko perheelle

Arlan laajasta jogurttivalikoimasta on helppo löytää oma suosikkinsa – tai useita – aamiaiselle, välipalaksi sekä arjen herkutteluhetkiin.

Suloisen pehmeä jogurtti maistuu kaiken ikäisille. Jogurtti on erinomainen aamu- sekä iltapala ja pieni jogurttipikari on näppärä eväs, jonka voi nauttia vaikka kesken matkan teon. Jogurtti maistuu sellaisenaan tai sitä on helppo lähteä muuntelemaan oman maun mukaan. Tuoreet hedelmät, marjat, mysli tai raejuusto tuo jogurttiin uusia makuja.

Tutustu Arla jogurtteihin

Luonto+ -jogurtit ja rahkajogurtit sulostuttavat aamupalapöytää kepeillä lintukuvioillaan. Arla Protein proteiinijogurtti sisältää runsaasti proteiinia ja maistuu raikkaan pehmeältä. Herkutteluhetkiin sopii etenkin täyteläiset Arla Ihana -jogurtit. Miltä kuulostaisi esimerkiksi Arla Ihana Mustikka-sitruunapiirakkajogurtti tai Arla Ihana Uuniomenajogurtti?

Tutustu herkullisiin Arla jogurtteihin! Kaikki jogurttimme on valmistettu Suomessa. Löydät tarkat tuotetiedot sekä ravintosisällön klikkaamalla alla olevia tuotteita.