Välimerellinen kanasalaatti
Arvioi (1)

Välimerellinen kanasalaatti

Välimerellinen salaatti broilerilla ja crème fraîche kastikkeella on ihana herkku niin lounas- kuin päivällispöytäänkin. Kokeile jo tänään!

Annoslukumäärä

Ainekset

  • 800 g broilerin rintafileetä
  • Arla Ingman Meijerivoita paistamiseen
  • 2 tl suolaa
  • mustapippuria
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 1 ruukku tuoretta basilikaa tai rucolaa
  • 1 dl mustia oliiveja

Kastike

  • 10 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja (n. 100 g)
  • 400 g Arla Keittiö Crème fraîchea
  • 2 puserrettua valkosipulinkynttä

Ohjeet

Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Ruskista kanafileiden pintaan väri paistinpannulla. Laita fileet uunivuokaan ja paista kypsäksi uunin keskiosassa n. 10-12 min. Anna kanojen jäähtyä ja leikkaa fileet jäähtyneenä viipaleiksi. Asettele kanapalat laakeaan tarjoiluastiaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Puolita kirsikkatomaatit, revi basilikan- tai rucolanlehdet pienimmiksi. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit pieniksi paloiksi ja sekoita kastikkeeksi Crème fraichen ja valkosipulin kanssa. Laita puolet kastikkeesta kanapalojen päälle ja tarjoa puolet salaatin lisukkeena erillisestä astiasta. Ripottele kanojen pinnalle tomaatit, oliivit ja basilika tai rucola.