Rapeat kanafileet ja muusi

Rapeat kanafileet ja muusi

Rapeat kanaleikkeet maistuvat taatusti koko perheelle. Tarjoile perunamuusin ja salaatin kera.
https://www.arla.fi/reseptit/rapeat-kanafileet-ja-muusi/

Tee näin:

  • Kuori ja keitä perunat pehmeiksi suolavedessä. Sekoita jauhot, suola ja pippuri. Vatkaa kananmuna kevyesti. Sekoita korppujauhot ja puolet juustosta. Käännä kanaviipaleet jauhoseoksessa, sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa. Paista kanat voissa ja rypsiöljyssä noin 3 minuuttia kummaltakin puolelta. Valuta perunat. Kuumenna maito. Survo perunat karkeaksi ja sekoita joukkoon maito, loput juustosta, herneet ja muskottipähkinä. Mausta suolalla ja pippurilla.
Valmis!
Vinkki

Vinkki! Kokeile reseptiin myös pankojauhoja eli japanilaisia korppujauhoja, joissa on hieman suuremmat hiutaleet.

Ainekset

Kanafileitä ohuina viipaleina
400 g
Jauhoisia perunoita
600 g
Vehnäjauhoa
1 dl
Suolaa
½ tl
Mustapippuria
ripausta
Kananmuna
1
Korppujauhoa
1 dl
Raastettua cheddarjuustoa
150 g
1 dl
Herneitä
2 dl
Raastettua muskottipähkinää
2 ripausta