Jogurttimarinoidut broilerin koipireidet

Jogurttimarinoidut broilerin koipireidet

Herkulliset broilerin koipireidet tekevät arjesta hieman värikkäämmän.
https://www.arla.fi/reseptit/jogurttimarinoidut-broilerin-koipireidet/

Tee näin:

  • Laita koipireidet isoon paistopussiin ja nosta se isoon uunivuokaan. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada seos pussiin. Sulje pussi ja kääntele sitä varovasti vuoan päällä. Anna koipireisien marinoitua jääkaapissa noin 3 tuntia tai pidempään. Käännä pussia muutaman kerran. Ota marinoituneet koipireidet pussista ja kuivaa ne talouspaperilla. Voitele koipireidet molemmilta puolilta chilikastikkeella ja pane vieri viereen uunipannulle. Nosta pannu 175-asteiseen uuniin ja kypsennä noin 50 minuuttia. Kokeile kypsyyttä haarukalla. Jos rei´istä pursuava neste on kirkasta, koipireidet ovat kypsiä. Tarjoa koipireisien kanssa esimerkiksi keitettyä riisiä, salaattia ja kermaviilikastiketta.
Valmis!

Ainekset

Marinadi
Arla Ingman Luonnonjogurttia
5 dl
Suolaa
1 rkl
Valkosipulinkynsiä murskattuna
4
Tuoretta inkivääriä raastettuna
2 rkl
Currya
2 rkl
Chilijauhetta
1 rkl
Sitruuna, puristettuna mehuksi
½
Juoksevaa hunajaa
3 rkl
Voiteluun
Makeaa chilikastiketta
1 dl