Gluteeniton kakkupohja

Gluteeniton kakkupohja

45 minuuttia
Tämä gluteeniton kakkupohja on aivan yhtä maistuva ja mehevä kuin normaaleilla jauhoillakin leivottu. Kokeile reseptiä!
https://www.arla.fi/reseptit/gluteeniton-kakkupohja/

Tee näin:

Gluteeniton kakkupohja
  • Aloita valmistamaan gluteeniton kakkupohja ja voitele sekä jauhota ensiksi pyöreä kakkuvuoka gluteenittomilla jauhoilla tai kookoshiutaleilla.
  • Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  • Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää seos siivilän läpi vaahtoon. Sekoita varovasti.
  • Kaada taikina jauhotettuun vuokaan ja paista gluteeniton kakkupohja 175°C asteessa uunin alatasossa noin 30 minuuttia tai kunnes pohja on kypsä.
  • Kumoa gluteeniton kakkupohja ja jäähdytä.
Valmis!

Ainekset

Gluteeniton kakkupohja
Kananmunia
4
Sokeria
2 dl
Gluteenitonta jauhoseosta
1½ dl
Perunajauhoja
½ dl
Leivinjauhetta
1½ tl
Vuokaan
Kookoshiutale TAI
Gluteeniton jauhoseos
Lisää herkullisia ideoita
Kookoskakku
1 tunti
Kookoskakku
(11)