Chili chiken hodari

Chili chiken hodari

Tulinen ja mehukas chili chiken hodari on trendiherkku. Revitty kana ja makujen yksinkertainen yhdistelmä ovat tämän hodarin salaisuus.
https://www.arla.fi/reseptit/chili-chiken-hodari/

Tee näin:

  • Mausta kermaviili, tarkista kermaviilin maku ja laita koivet marinoitumaan kermaviiliin edellisenä iltana.
  • Lämmitä uuni 150 asteeseen.
  • Nostele koivet marinadista ja pyyhkäise enimmät marinadit pois talouspaperilla ja ripota päälle hiukan suolaa. Laita koivet uunivuokaan ja paista 2 tuntia. Jos pinta alkaa tummua liikaa, laita päälle folio. Nosta kanat uunista jäähtymään.
  • Pilko tomaatit ensin neljään osaan ja poista lohkoista sisukset pienen veitsen avulla. Pilko tomaatista pienen pieniä kuutioita.
  • Kuutioi punasipuli. Silppua puolet lehtipersiljasta.
  • Sekoita tomaatit, sipuli, persilja ja mausteet kulhossa kermaviilin kanssa. Tarkista maku.
  • Irrota koivista syötävät osat ja revi ne suikaleiksi. Suolaa broilerit makusi mukaan kulhossa.
  • Irrota persiljasta loput lehdet.
  • Paahda tai lämmitä sämpylät nopeasti uunissa.
  • Täytä ensin tomaattitäytteellä, kokoa päälle reilusti broileria, viimeistele persiljalla ja paahdetulla sipulilla.
Valmis!
Vinkki

Täytteestä riittää 8 pieneen hotdogiin.

Ainekset

Marinadi
Kpl broilerin koipireittä
4
1 prk
Limetin mehu
½
Suolaa
1 tl
Chilimausteseosta
Inkivääriä
ripausta
Täyte
1 prk
Tomaatteja
6
Punasipuli
1
Sileälehtistä persiljaa
Paahdettua sipulia
Pippurisekoitusta myllystä
Limetin mehu
½
Chilimausteseosta
Sämpylä
Hotdog sämpylä
4