Broileripyörykät ja punakaalia rieskataskuissa
  • Arla
  • Reseptit
  • Broileripyörykät ja punakaalia rieskataskuissa

Broileripyörykät ja punakaalia rieskataskuissa

Herkulliset broilertäytteiset falafeltyyliset rieskataskut maistuvat erinomaisesti vaikkapa TV:tä katsoessa tai esimerkiksi illanistujaisissa.
https://www.arla.fi/reseptit/broileripyorykat-ja-punakaalia-rieskataskuissa/

Tee näin:

  • Sekoita kerma ja korppujauhot ja anna turvota 5-10 minuuttia. Sekoita joukkoon jauheliha, suola ja pippuri. Muotoile taikinasta pieniä lihapullia ja paista keskilämmöllä voissa 3-5 minuuttia. Revi kaali hienoksi ja sekoita se crème fraîchen ja loppujen aineksien kanssa. Jaa salaatinlehtiä, broilerilihapullia, punakaalisalaattia ja omenalohkoja rieskalle. Taittele ja kääri rieskat voipaperiin tai lautasliinoihin.
Valmis!

Ainekset

Kananpojan jauhelihaa
400 g
Arla® Lempi Ruokakermaa 22 %
1½ dl
Korppujauhoja
½ dl
Suolaa
1 tl
Pippuria
ripausta
2 rkl
100-150 g punakaali
2 dl
Tuoretta raastettua piparjuurta
2 rkl
Karkeasti raastettua omenaa
1 dl
Hunajaa
1 tl
Hyppysellistä suolaa
2
Hienonnettua tilliä
2 rkl
Lisäksi
Rieskaa
Salaatinlehti
Omenaa lohkoja